Artikelen en reacties plaatsen kan als volgt (alleen geregistreerde gebruikers)

Ga naar beneden

Artikelen en reacties plaatsen kan als volgt (alleen geregistreerde gebruikers)

Bericht  Admin op ma aug 24, 2009 4:31 am

Eerst kon iedereen, ook niet-geregistreerde gasten, een bericht plaatsen of een bericht beantwoorden in een open forum.
In juli 2011 werd het forum gespamd vanuit een ver land, helaas hebben we toen de toegang voor gasten moeten blokkeren, die kunnen nog wel foto's kijken en downloaden, aamr geen berichten meer plaatsen.

Leden (geregistreerde gebruikers) kunnen nog wel bijdragen leveren. Zij moeten dan wel inloggen.

Als u een nieuw onderwerp wilt starten, zoekt u eerst de categorie op waarin u de bijdrage wilt plaatsen.
Daarna opent u het tekstvenster met de knop "Nieuw topic"
Als u een reactie bij een bestaand onderwerp wilt plaatsen, opent u eerst het betreffende onderwerp en dan opent u het tekstvenster met de knop "Reageer".

U kunt vervolgens uw tekst schrijven, uw foto of video plaatsen en daarbij gebruik maken van de edit-knoppen boven het tekstvenster.

Om te zien hoe het resultaat er uit gaat zien, kunt u de knop "voorbeeld" gebruiken. Let op, u mag in de voorbeeldmode geen andere verrichtingen doen want dan verliest u uw tekst. Is de tekst niet okée, dan gaat u met de schuifbalk rechts terug naar het tekstvenster en u brengt de gewenste wijziging aan. Is het voorbeeld oké, dan kunt u "Verzenden" aanklikken.

Vlak na de plaatsing kunt u de tekst nog herzien met de tekstknop "edit" in de forumpagina. Zodra echter iemand anders een reactie op uw bericht post, kunt u dit bericht niet meer wijzigen. ook na enige uren kunt u de tekst niet meer wijzigen. Dan is de "edit"knop verdwenen.

Sommige categorieën zijn gesloten of kunnen in de toekomst "gesloten" worden. Dan kunnen er geen nieuwe reacties of nieuwe berichten meer aan toegevoegd worden.

De administrateur heeft nog niet alle instellingen van het forum onder de knie. Sorry voor dat soort ongemakken, we doen ons best om ze te verhelpen.

Veel plezier met schrijven. Houdt u er echter rekening mee dat dit forum ook voor jeugdigen toegankelijk moet blijven. De moderatoren zien er op toe dat misplaatste reacties worden verwijderd. Maar schroom u niet, eventueel misbruik te melden bij administrateur of moderator.
avatar
Admin
Admin

Aantal berichten : 340
Registratiedatum : 18-08-09

http://dukendam.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum